U trendu

Ove stvari skupljaju prašinu u vašem domu, a ničemu ne služe – IZBACITE IH ODMAH, leglo su zaraze!

Ova lista pomoći će vam da se rešite onoga što vam nije potrebno, pa ćete biti u mogućnosti da napravite prostora za stvari koje zapravo koristite. Ne dozvolite da vam prostor okupiraju predmeti koji ničemu ne služe, a žao vam je da ih bacite.

Stara posteljina

Možda još uvek čuvate posteljinu za dečiji krevetić ili one famozne posteljine „za svaki slučaj“. Vreme je da ih bacite. Ako su u dobrom stanju, operite ih i donirajte.

Neusklađena posteljina

Dok „kopate“ po ormaru i tražite odgovarajuću posteljinu, da li naletite na jorgan bez odgovarajućeg kompleta ili jednu usamljenu jastučnicu koja ne odgovara apsolutno nijednom jastuku? Vreme je da se rešite ovih stvari i oslobodite svoj ormar.

Stari peškiri za kupanje

Većina nas voli imati pri ruci stari, otrcani peškir za kupanje koji služi za čišćenje, ali ne treba nam njih 10. Zadržite dva komada, sasvim je dovoljno.

Kozmetički proizvodi s isteklim rokom trajanja

Osim peškira i posteljine, mnoga domaćinstva koriste svoj ormar za skladištenje dodatnih kupatilskih stvari. Sada je pravo vreme da proverite datume isteka i bacite sve stare kozmetičke proizvode.

Nepotrebni proizvodi za čišćenje

Ukoliko je vaš ormar za posteljinu ujedno i vaš pomoćni ormar za stvari, ne zaboravite pregledati šta se u njemu nalazi od proizvoda za čišćenje. Imajte na umu da proizvodi za dezinfekciju obično imaju rok trajanja, nakon čega nisu toliko učinkoviti.

Praznični ukrasi koje nikada ne koristite

Onaj stolnjak koji ste dobili za rođendan pre šest godina još niste koristili? Poklonite ovakve stvari nekome kome su zaista potrebne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar