Ovi predmeti prizivaju sreću, novac i blagostanje u vaš dom, njihova kombinacija može da čuda učini

Svakodnevno vidite i dotičete razne stvari, čija energija zajedno s onom koju nosite u sebi, može učiniti čuda!

S pravim znanjem, vi imate moć da u svom domu i životu stvorite uslove za neometano strujanje podržavajuće životne energije, a samim tim ćete osigurati sigurnost i blagostanje.

Kako izvući i maksimum dobrih energetskih vibracija? Evo par zanimljivih detalja koji mogu da vam pomognu.

Prvo, bilo bi dobro generalno očistiti i spremiti kuću ili stan. Ali kako, osim čistoće i urednosti, izvući i maksimum dobrih energetskih vibracija?

Prvi savet je radove uvek započeti s leve strane na desno. Pretrpan prostor stvara probleme u komunikaciji i proizvodi loše energetske vibracije, ali ni previše prazan nije dobar. Uvek treba prostor harmoniovati, jer vaš dom ste vi.

Ako imate osećaj da vas prostor “tera”, to znači da ga morate oplemeniti, razveseliti postavljanjem detalja koji pozivaju na boravak. Prostor treba da probudi želju u nama da se vratimo u njega.

Previše zemljanih boja u centru doma, vraćaju na prošle događaje i stalno se priča o prošlosti.

U stanu držite svetiljke od soli, odlične su himalajske lampe i svećnjaci.

Himalajska so se koristi kod glavobolje i migrene, jača koncentraciju, potiče kvalitetne odnose. So se drži u posudi na podu, a može se i prosuti u uglove prostorije.

Krupna morska sol skuplja negativnu energiju. Može se držati u stambenom ili radnom prostoru. U staklenu teglu ili posudu staviti krupnu morsku sol i vodu. Ostaviti da stoji.

Gong i vetrene zvončiće držati pored ulaznih vrata. Pomoću njih aktivirati nebeske zvukove.

Jabuke držati na tanjiru ako želite nova prijateljstva.

Simbol ili sliku zmaja feng shui smatra za gospodara istoka kuće. Pomaže za prilike u karijeri. Ne bi trebao biti u spavaćoj sobi.

Stakleni zidovi i uopšte velike staklene površine, povezuju s prirodom i eksterijerom, ali tu je potreban veliki oprez. Previše stakla izaziva umor.

Slika starog čoveka privlači dugovečnost.

Slika vodopada priziva uspešnu karijeru.

Slike s vatrenim bojama pomažu da se podstiče ugled.

Slike mladog, zelenog drveta pomaže da se stvori obilje.

Slika feniksa pomaže da se stvori široki put u životu.

Bilo bi odlično u domu imati sliku duge. Ona uvek usrećuje ljude i njenih sedam predivnih boja znače čaroliju, novi, lepši život, prenosi Atma.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.