U trendu

Postavite ovih 5 slika na zid i novac će kroz vaš dom proteći kao reka, privući će bogatstvo!

Prostorija u kojoj živite treba da bude takva da se „lako diše“, a predmeti oko vas da izazivaju samo prijatnost i lagodnost.

Prema zakonima feng šuija, sve u domu treba da bude locirano prema određenom pravilu. U ovom slučaju, energija „Ki“ (aka životna sila) će početi da kruži u pravom smeru i da radi u vašu korist.

Stručnjaci otkrivaju kako da unesete finansijsko blagostanje u svoj život uz pomoć slika.

„Obratite pažnju na slike riba. Njihov broj mora biti neparan“, kaže stručnjak. „U idealnoj situaciji, trebalo bi da ih bude 9.“
Ovaj broj nije slučajno izabran. Ove godine počela je „era devetog perioda“, pa se ovaj broj smatra najsnažnijim, posebno na polju novca. Stručnjak za feng šui dodaje da će nam budući period od 20 godina doneti uspeh u mnogim stvarima i dugo očekivane pobede.

Slika feniksa će vam pomoći da postignete ciljeve. Ova ptica, koja se diže iz pepela, obeležiće oproštaj od daleke prethodne ere i otvoriti kapije novim stranicama.

„Prelepa crvena ptica donosi sreću i bogatstvo, zato nemojte zanemariti njen dizajn u svom domu“, kaže Olga Nikolaeva.

Prema rečima stručnjaka, vredi obratiti pažnju i na slike brodova. Glavni uslov: njihov apsolutni sjaj. Neka ovo budu slike nekog luksuznog broda na kome sanjate da putujete oko sveta. Izuzetno je važno pravilno postaviti sliku na zid.

„Postavite brod tako da krma ne bude okrenuta prema prozoru. Neophodno je da brod „upliva“ u vaš dom, a ne da otplovi kroz otvoren prozor zajedno sa vašim novcem“, pojašnjava stručnjak.

Mrtva priroda takođe pomaže da se privuče bogatstvo u dom i najbolje je da se drži u kuhinji ili dnevnom boravku. Stručnjak napominje da takve slike imaju najmoćniju moć da privuku bogatstvo u porodicu.

Nemojte zanemariti crteže stabala narandže i mandarina. Feng šui toliko favorizuje ove citruse da ima pozitivan stav ne samo prema njihovim crtežima na zidu, već i prema lutkama i figuricama. Energija prosperiteta i bezgraničnog uspeha leži u svakom plodu narandže, piše sajt Woman ru.

„Smeštajući ih u jugoistočni deo dnevne sobe, trpezarije ili kuhinje, počećete da privlačite bogatstvo i bezbrižan život“, zaključuje stručnjak.

(Sensa.mondo.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.