U trendu

Poterao vas je maler? Odblokirajte protok novca ovim jednostavnim trikom

Finansijska kriza, kakav danas vlada, mnogima donosi brojne poteškoće. Nekada imamo osećaj da vredno radimo, trudimo se, ali novca stalno nedostaje.

Kako prenosi uspesnazena.com, problem je, možda, u energetskom sektoru. Naime, dešava se da je protok, po kojem teče energija novca, nestabilan, i periodično se blokira.

Ukoliko po ugledu na hinduizam sprovedete ovaj ritual, on vam garantuje redovan protok energije i materijalnog blagostanja. Ali, to ne znači da će na vas naglo pasti obilje sa neba. Prihodi će pristizati ravnomerno, onoliko, koliko je vama potrebno. Ne više, ne manje, nego toliko da osetite prosperitet i boljitak.

Evo šta treba da uradite: Stavite ruke ispred sebe, dlanovima nagore. Sjedinite dlanove, spojite male prste. Zatim, sastavite palac, kažiprst i srednji prst na obe ruke. Zatvorite oči. Opustite se i pazite na disanje: izvodite duboke uzdahe i izdahe. Skoncentrišite se i zamislite da je na tački između obrva nagomilana energija. Radite ovaj ritual dva puta dnevno po 3-5 minuta. Optimalno vreme je – jutro i veče.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.