U trendu

Potopite ih u ovaj rastvor i otkrićete jezivu tajna koju kriju vaši, naizgled, čisti peškiri! (video)

Oprali ste veš, izvadili iz mašine, on miriše predivno, a posebno peškiri….Ipak, da li ste se, ikada, zapitali koliko su peškiri, zaista, čisti nakon pranja u veš mašini?

Uz ovaj rastvor za dubinsko pranje veša otkrićete kakvi su vam peškiri zaista. Za ovu proceduru potrebna vam je kada ili veći lavor, zatim veš koji želite dubinski da operete, mnogo vode i tri sastojka koja imate kod kuće: jedna doza boraksa, jedna doza sode i dve doze deterdženta.

Sipajte u kadu i dodajte veoma vruću vodu. Odmah ubacite peškire, potopite ih i pustite da odstoje unutra dok se voda potpuno ne ohladi. Najbolje je da veš ostavite četiri do pet sati, može i preko noći. Ovaj video je dokaz da ni veš mašina nije svemoguća:

Kada budete izvadili pekšire, nećete moći da verujete svojim očima! Čak i peškiri koji su navodno bili čisti pre ovog dubinskog pranja, iz sebe ispuštaju „užase“! Veš koji je dubinski očišćen operite ponovo u mašini i osušite kao i inače!

@mrslaurenelms

Who’s here for the towel stripping? 🙋‍♀️ #laundry #cleanfreak #laundrymagic #laundrystripping #tide #borax #armandhammer #diycleaning

♬ original sound – MrsLaurenElms

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar