U trendu

Potrebno je samo nekoliko sekundi: Žena otkrila nikad lakši način pakovanja poklona (video)

Društvenim mrežama kruži video koji prikazuje jednostavan način pakovanja koji će dobro doći svima koji spremaju poklone za svoje najmilije za praznike.

Ovaj metod je veoma jednostavan i zaobilazi sve poteškoće sa kojima se suočavaju mnogi ljudi.

Šantel Mila je stručnjak za uređenje doma, organizaciju i čišćenje i često posećuje svoje društvene mreže da bi podelila svoje najbolje savete i trikove. U jednom takvom videu odlučila je da se pozabavi problemom sa kojim se svi suočavaju tokom praznične sezone: pakovanjem božićnih poklona.

Iako se knjige, na primer, mogu lako umotati zahvaljujući oštrim uglovima i jednostavnim oblicima – neki drugi pokloni nisu toliko zahvalni. U pokušaju da ljudima olakša umotavanje, Šantel je podelila svoja četiri trika – počevši od „kako umotati poklon nespretno oblikovanog”, prenosi Večernji list.

@mama_mila_

4 of the best gift wraps for the trickiest shaped gifts 🎁🎄 save this one to make wrapping all the hardest shaped gifts easily – toys, round gifts, irregular shaped gifts and wine bottles – I’ve got you! Created using Scotch® Gift Wrap Tape which becomes invisible once it’s on the paper. Let me know what you’d like to see wrapped next below! @scotchanz #christmas #christmastiktok #giftwrapping #giftwrappinghacks #presentwrapping #christmasdecor #christmastime #christmasmood #giftwrapping #giftwrappingideas #tipsandtricks #Scotch

♬ Christmas song „Let’s decorate“ – 3KTrack

„Izmerite papir za umotavanje oko poklona i pričvrstite ga selotejp trakom“, prvo je rekla gledaocima. Zatim je izvadila roze plišanog zečića i presavijala papir za umotavanje na pola, ravno na stolu. Presavila je dva krajnja dela, a zatim isekla uglove dijagonalno, što je stvorilo efekat omota slatkiša. Vraćajući zečića unutra, pričvrstila ga je sa dve crvene trake sa svake strane kako bi „napravila bombon“.

Zatim je otkrila kako da umotaju okrugli poklon i uputila gledaoce da prvo izmere papir do polovine osnove i vrha. Zatim je horizontalne stranice isekla na male trake na oba kraja i unutra stavila okruglu konzervu. Omotavši papir ravno oko limenke, zatim je pričvrstila trake duž donjeg i gornjeg kraja limenke. Upotpunila ga je dugačkom belom trakom koju je vezala u mašnu.

Na to je nadovezala otkrivši kako se upakuje „poklon nepravilnog oblika“, poput šešira. Korisnica TikTok-a je počela je merenjem poklona i sečenjem papira pre nego što je svaku horizontalnu stranu pričvrstio komadom trake. Zatim ga je presavijala na kraju pre nego što ga je otvorila i savila još jednom da bi stvorila oblik dijamanta. Zatim je stavila poklopac unutra pre nego što je preklopila gornji kraj i probušila dve rupe u njemu da bi ga vezala trakom.

Konačni oblik kojim se pozabavila bio je kako umotati bocu vina. „Obmotajte papir oko flaše“, prvo je uputila gledaoce. Nakon što je umotala dno flaše, savila je gornji kraj papira za umotavanje u cik-cak šablon pre nego što ga je vezala trakom. U natpisu je dodala: „4 najbolja načina za umotavanje poklona za najsloženije dizajnirane poklone“, nakon čega sledi poklon emoji.

Ljudi su brzo podelili svoja mišljenja. „Ovo su sjajni saveti, vreme je da umotate poklone“, napisala je jedna osoba. Drugi korisnik je napisao: „Ovo je bilo od velike pomoći.“ Dok je treći korisnik dodao: „Ti si genije.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.