U trendu

Pravila za uređenje enterijera: 3 boje koje donose harmoniju i obilje u dom

Boje imaju veliki značaj u praksi feng šuija, jer mogu poslužiti kao kanali emocionalne energije i prirodnih elemenata. Koristeći moć feng šui boja, može se stvoriti okruženje koje omogućava rast bogatstva i uspeha, navodi The Minds Journal.

Ovo su 3 boje koje treba da imate u svom enterijeru ako želite da privučete obilje.

1. Ljubičasta

Iako je povezana sa duhovnošću, ljubičasta takođe predstavlja materijalno obilje u feng šui filozofiji. To je kraljevska boja koja je duboko ukorenjena u nama i odražava energiju koju šaljemo u svet. Korišćenje različitih nijansi ljubičaste u kući pomaže u stvaranju prosperiteta.

2. Zlatna

Zlato je srećna boja, a u feng šuiju dodiri zlata predstavljaju sreću i blagoslove koji privlače bogatstvo kroz obilje. Dodajte dodatke kao što su jastuci, zavese ili ramovi za slike sa malim detaljima zlata za atmosferu sreće. Trpezarije posebno imaju koristi od zlatnih dodataka, jer poboljšavaju prijatno okruženje; time privlačeći finansijsku blagodat.

3. Zelena

Zelena je povezana sa stabilnošću, plodnošću i prirodom. U feng šuiju, tamno zelena je povezana sa ekonomskim bogatstvom. Unesite boju u svoj dom dodavanjem sobnih biljaka ili umetnosti sa temom prirode. Takođe, je savršena boja za spavaće sobe zbog svog umirujućeg efekta. U kuhinjama pomaže da se uravnoteže elementarne energije koje promovišu obilje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.