U trendu

Provereno štedi: Ako uradite jednu stvar u kupatilu račun za vodu biće duplo manji

Koliko god novca da posedujemo, plaćanje mesečnih računa predstavlja neku vrstu stresa. Pogotovo kada ugledamo cifre koje će znatno uticati na naš mesečni budžet.

I da, potpuno je logično da stalno smišljamo trikove uz pomoću kojih bismo mogli da uštedimo novac. I zato dobro razmislite o tome šta i kako trošite.

Primera radi, ukoliko imate običaj da u kući popalite sva svetla, logično je da će vam račun za struju biti znatno veći nego što bi bio da vam sijalica gori samo u prostoriji u kojoj boravite, odnosno u kojoj je to neophodno.

Sa druge strane, verovatno niste razmišljali ni o potrošnji vode. Nju takođe plaćamo kroz mesečni račun, a svaki put kada odemo u toalet potrošnja se povećava. I još ako ste višečlana porodica…

Zato bi bilo dobro da primenite ovaj jednostavan trik koji će vam pomoći da znatno uštedite na računu za vodu.

Naime, sve što je potrebno da uradite jeste da uzmete plastičnu flašu i napunite je vodom, a zatim je stavite u vodokotlić.

Na ovaj način će svojom zapreminom zameniti određenu količinu vode koja će biti u vodokotliću, i time smanjiti količinu koju trošite kada pustite vodu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.