U trendu

Recite zbogom neprijatnom mirisu iz odvoda: Nestaće kao od šale uz ovaj 1 genijalni trik

Sigurno ste se već susreli s ovim problemom. Miris koji se neprijatno širi iz odvoda sudopere. Ali sada, vodoinstalateri otkrivaju revolucionarno rešenje koje će vas osloboditi tih neprijatnosti, a pri tome neće biti teško ni za vaš novčanik. Najbolje od svega? Efekat bi trebao trajati nedeljama.

Neugodan miris obično je posledica začepljenja odvoda, usled nakupljanja ostataka hrane i drugih otpadnih materijala tokom vremena.

A nije samo sudopera kriva za neprijatan miris, stručnjaci kažu da ako osećate neugodne mirise u kupatilu, oni takođe mogu dolaziti iz podnih odvoda. Baš kao i u kuhinji, ostaci sapuna, dlake i drugi materijali mogu biti krivci za neželjene mirise.

Najbolji kućni lek za ovo je upotreba izbeljivača, ali preporučuju ga razblaženog s vodom kako bi postigao bolje rezultate.

Da biste se rešili neprijatnog mirisa – i naslaga – možete pomešati jedan deo izbeljivača s jednim delom vode i izliti to u odvod.

Važno je napomenuti da, iako je u redu mešati vodu i izbeljivač, nikada ne smete mešati druge hemikalije za čišćenje. To može uzrokovati ozbiljne probleme s potencijalno fatalnim ishodom, pa se držite samo ovog proverenog trika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.