U trendu

Vaš dom će odisati mirisom iz snova: 7 saveta za luksuz i harmoniju u svakom kutku

Nema ništa ugodnije od ulaska u dom koji odiše svežinom i luksuzom. Ako želite da vaša oaza miriše kao da je iz časopisa, sledite ove promene koje će uneti toplu atmosferu u svaki kutak.

Gotovo da nema osobe koja ne sanja o tom momentu kada će otvoriti vrata svog doma i osetiti miris koji mami osmeh. Mirisi nisu samo estetski dodatak – oni utiču na naše raspoloženje i dobrobit.

Dakle, kako da postignete taj savršeni mirisni doživljaj?

1. Čistoća je ključna: Prljavština i nered mogu narušiti čak i najlepše mirise. Redovno održavajte svoj prostor čistim i urednim.

2. Redovno provetravanje: Provetravajte svoj dom svakodnevno. Ne zaboravite da operete i zavese jer one mogu zadržavati neželjene mirise.

3. Mirisne tajne: Kafa, limunova kora, i jabuke mogu biti vaši saveznici u borbi protiv neugodnih mirisa iz kuhinje.

4. Borba protiv duvanskog dima: Ako pušite, možda je vreme da razmislite o prestanku. Dim može zadržati neželjene mirise u vašem domu.

5. Osušite veš napolju: Upotreba apsorbera vlage može pomoći u smanjenju vlage u vašem domu, što može uzrokovati neprijatne mirise.

6. Prirodni dodaci: Biljke, sveže cveće, i suvo cveće mogu uneti prirodan i prijatan miris u vaš dom.

7. Mirisne sveće i difuzeri: Mirisne sveće i difuzeri eteričnih ulja mogu stvoriti jedinstvenu atmosferu i učiniti da vaš dom miriše neverovatno.

Uz ove jednostavne promene, vaš dom će odisati svežinom i luksuzom koji će oduševiti sve goste koji kroče unutra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.