U trendu

„Slučajno sam otkrila sredstvo za čišćenje fuga“ – bez ribanja

Jedna žena tvrdi da će korišćenjem ovog proizvoda vaše fuge ponovo izgledati čisto i nećete morati da ih ribate.

„Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fuge, a da ih nisam ni ribala“, rekla je stručnjakinja za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podelila na svom TikToku.

@livecomposed

Effortless grout cleaning! #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #cleaninghacks #cleaningproducts #groutcleaning #hhambassador

♬ abcdefu – GAYLE

Uz video koji prikazuje njen savet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga minut, a zatim obrišu krpom.Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, spomenula je da ga morate razrediti za druge svrhe čišćenja.

Mnogi njeni pratioci bili su uzbuđeni kada su upotrebili njen savet, a jedan pratilac je predložio korišćenje OxiCleana za čišćenje fuge.

Ako imate puno fugi za čišćenje, druga TikTokerica želi da bude sigurna da koristite najbolju moguću tehniku ​​brisanja. Žena po imenu Tanja, otkrila je da stavlja malu kantu za smeće u svoju standardnu ​​kantu za brisanje, zatim dodaje vodu u kantu za brisanje, a mešavinu deterdženta i ključale vode u manju kantu za smeće unutra. Nakon toga izvlači krpu u kantu za brisanje, ali je ponovo umače u čistu mešavinu sapuna i vode.

„Na ovaj način koristite samo čistu vodu za brisanje podova. Ova metoda je puno bolja alternativa jer ne umačete u prljavu vodu, već u čistu „, objasnila je Tanja, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)