U trendu

Šta se događa kad drvenu štipaljku za veš pričvrstite za glavu tuša? Oduševićete se

Drvene štipaljke se tradicionalno koriste za pričvršćivanje mokre odeće na konopac, ali imaju još jednu manje poznatu upotrebu koja bi vas mogla iznenaditi. Ova metoda pomaže u uklanjanju neprijatnih mirisa tokom tuširanja.

Da biste koristili ovaj trik, biće vam potrebna drvena štipaljka za veš i bočica eteričnog ulja, poput eukaliptusa, limuna ili mandarine. Počnite tako što ćete natopiti klip sa nekoliko kapi eteričnog ulja. Zatim ga jednostavno pričvrstite na glavu tuša ili zavesu dok se tuširate ili kupate. Para će osloboditi slatki miris u vašem kupatilu, obezbeđujući opuštanje i osećaj udobnosti. Uživajte u osvežavajućem iskustvu nalik na spa sa suptilnim, delikatnim mirisom.

Možete koristiti štipaljke za nekoliko drugih stvari. Na primer, tokom praznične sezone obeležite poklone papirićima na kojima ćete napisati brojeve ili imena i pričvrstiti ih štipaljkama.

Napravite mali ekran za kućne fotografije ili držač za beleške koristeći kanap i štipaljke. Ovo je odličan način da okačite fotografije ili memorabilije bez uokvirivanja ili oštećenja zida, prenosi Jutarnji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar