U trendu

Stjuardesa otkrila genijalan trik: Evo kako da napunite telefon bez punjača (video)

Osim gubitka pasoša, nema ništa gore od spoznaje da ste zaboravili punjač za mobilni na odmoru. Iako malo slobodnog vremena od tehnologije može biti dobro za dušu, mnogi od nas se oslanjaju na svoje telefone za fotografisanje, pronalaženje restorana, rezervisanje aktivnosti i održavanje kontakta s prijateljima i porodicom. Ipak i za takvu nemilu situaciju postoji rešenje, prenosi Mirror.

@esthersturrus

Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp

♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Stjuardesa je podelila genijalan trik koji vam omogućava da punite telefon bez odlaska u predvorje hotela ili kupovine novog punjača.

Ester Sturrus je stjuardesa od 2019. godine i od tada je prikupila impresivnih 223.000 pratilaca na TikTok-u zahvaljujući svojim korisnim savetima za putovanja i iskrenim vlogovima.

U jednom od svojih video snimaka, 22-godišnjakinja je podelila šest hotelskih trikova u koje se kune. „Zaboravili ste punjač za mobilni telefon?“, pita ona svoje pratioce. „Koristite USB kabl i napunite ga u televizoru.“ Stjuardesa je dodala: „Ovo je od velike pomoći ako ste zaboravili ili izgubili samo adapter za punjač.“

Ostali trikovi koje je Sturus podelila uključuju korišćenje vešalice za zatvaranje svih praznina na zavesama, umotavanje daljinskog upravljača u kapu za tuširanje kako bi se izbegle klice. Stjuardesa je otkrila i da možete bilo kojom karticom u hotelskoj sobi upaliti svetla/klimu, prenosi Jutarnji.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.