U trendu

Stvari u kući vam se često kvare, lome i nestaju? Evo na šta vas upozoravaju

Svakome se dogodilo da slomi neko posuđe ili da izgubi stvar u kući. Međutim, kada stvari počinju često da se lome i da nestaju, feng šui upozorava da to može biti povezano sa negativnom energijom.

U većini slučajeva haos u kući započinje usled nagomilavanja negativne energije. To se može dogoditi jer u kući živi energetski vampir ili često u njoj borave negativni ljudi. Lomljenje i gubljenje stvari prema feng šuiju ukazuje da je u domu zadržana i nakupljena negativna energija koja može biti i posledica nereda, natrpanih stvari i nepovoljnog feng šuija, odnosno blokiranog slobodnog protoka energije. Saznajte šta prema feng šuiju određeni kvarovi simbolizuju:

– Ako u vašem domu cure cevi ili vam voda kaplje iz slavine, verovatno ste u finansijskim problemima. Razmislite koliko racionalno trošite novac i gde bi vredelo uštedeti.

– Ako vam stalno nedostaju sitnice koje su vam potrebne (šnale, gumice za kosu, ključevi, čarape, kape), verovatno se često ponašate kao egoista, čineći da vaše želje i potrebe budu najvažnije. Pored toga, lenji ste i radije prebacujete odgovornost na druge.

– Polomljeno i napuklo posuđe, kao i pukotine na monitorima ili ogledalima, ukazuju da se u kući sprema ozbiljan konflikt. Ako se pokvarenih stvari ne rešite blagovremeno, svađa može završiti prekidom odnosa.

– Stalni kvarovi električnih uređaja, često pucanje sijalice, ukazuju na to da vam ljudi iz vaše prošlosti ne žele dobro. Vaša sreća ih sprečava da žive u miru.

– Česti kvarovi u kući ukazuju na toksičnu vezu u kojoj sve manje poštujete jedno drugo.

– Stvari koje se zauvek izgube ukazuju na stagnaciju. Oni su signal da se napusti sve staro i nepotrebno, stvarajući prostor za novo, zanimljivo i pozitivno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.