U trendu

Tajna najboljeg čišćenja: Kako da vaš nameštaj blista za samo 5 minuta!

Svako ko ima dece ili kućne ljubimce zna koliko je teško održavati nameštaj u savršenom stanju. Ali, šta ako vam kažemo da postoji jednostavan trik koji će vaš nameštaj učiniti blistavim kao da je nov, bez potrebe za skupim proizvodima ili profesionalnim čistačima?

Jedna mama, koja se svakodnevno bori sa troje dece, nedavno je otkrila neverovatan metod na TikToku koji će transformisati vaš nameštaj.

U svom viralnom videu, koji je pregledan više od 10 miliona puta, ona koristi samo jednu tabletu za mašinsko pranje sudova i vrelu vodu. Nakon što je tabletu otopila u posudi sa vrelom vodom, koristi krpu umočenu u tu mešavinu da obmota poklopac šerpe. Zatim, koristeći vrelu paru iz krpe oko poklopca, lagano trlja nameštaj kako bi uklonila sve mrlje.

@home_motivationn

Svarer @dead_night_raven This way if you don’t have a carpet cleaner💫 #foryou #cleansofa #sofa #🌸🌸 #cleantok #satisfyingvideo #asmr #fyp #fypシ #cleantok #cleaningtiktok #fypシ゚viral

♬ Level Up – Ciara

Rezultat? Nameštaj koji blista kao nov!

Ovaj genijalni trik oduševio je korisnike TikToka širom sveta, a mnogi su već počeli da ga primenjuju i dele svoja iskustva.

„Ovo je neverovatno! Imam dvoje dece i tri psa, definitivno ću probati ovaj trik!“, jedan je od mnogih oduševljenih komentara.

Dakle, ako želite da uštedite vreme i novac, isprobajte ovaj jednostavan trik i vaš nameštaj će zasijati kao nov za samo 5 minuta!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.