U trendu

Trik je u ovome: Ubacite samo ovu malu stvar u veš mašinu i vaša odeća nikad više neće izaći pogužvana

„Revolucionarni trik protiv gužvanja: Kako teniske loptice ili led čine vašu odeću savršeno glatkom!

Teniske loptice, ta mala stvar, mogu biti vaš tajni saveznik u borbi protiv gužvanja odeće! Iako su obično rezervisane za teren, ove loptice mogu doneti potpunu promenu u procesu pranja i sušenja vaše omiljene garderobe. Bilo da perete jastuke, peškire ili mekane plišane igračke, teniske loptice će ih učiniti nežnijim na dodir, dok će obična odeća biti znatno manje izgužvana.

Sve što vam je potrebno su samo dve teniske loptice. Stavite ih zajedno sa odećom u veš mašinu prilikom pranja. Koristite svoj omiljeni deterdžent i omekšivač, kao i obično, ali ovog puta dodajte teniske loptice. Dok se mašina okreće, loptice će nežno prodirati kroz odeću, izravnavajući je na prirodan način. Kada izvadite odeću, primetićete da ima mnogo manje bora.

Teniske loptice su takođe fantastične za upotrebu u sušilici. One će ukloniti većinu nabora sa odeće, oslobađajući vas potrebe za peglanjem.

Ako nemate teniske loptice pri ruci, možete koristiti i drugi trik – ubacite dve kockice leda u sušilicu i uključite najjači program. Stvar je u tome da ne pretrpate sušilicu kako biste postigli najbolje rezultate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.