U trendu

Trik majstora koji vraća sjaj vašoj stolariji u tren oka: Bez skupih sredstava – samo prirodni sastojci!

Da li želite da beloj stolariji vratite njen stari sjaj? Evo kako da to jednostavno učinite koristeći prirodne sastojke poput sode bikarbone i limunske kiseline.

Prvo, pripremite smesu od sode bikarbone, limunske kiseline i vode. Možete koristiti oko jednu šolju sode bikarbone, sok od jednog limuna ili oko dve kašičice limunske kiseline, i dovoljno vode da se napravi pasta srednje gustine.

Nakon što napravite smesu, natopite pamučnu krpu u nju i pažljivo istrljajte požutelu stolariju. Bitno je istrljati svaki deo površine, posebno one delove koji su najviše požuteli. Budite strpljivi i pažljivi dok trljate kako biste postigli najbolje rezultate.

Kada završite s trljanjem, ostavite da se smesa osuši na stolariji nekoliko minuta. Zatim, koristeći čistu vlažnu krpu, obrišite površinu kako biste uklonili ostatke smese.

Primetićete kako žutilo nestaje, a bela boja vaše stolarije će se postepeno vraćati. Ovaj prirodni tretman je blag prema površini stolarije, ali vrlo efikasan u uklanjanju žutih nijansi.

Vaša stolarija će izgledati kao nova, a sve to bez upotrebe hemijskih preparata!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.