U trendu

Trik o kojem svi pričaju: Neprijatan miris sa odeće uklonite pomoću toalet papira (VIDEO)

Ne morate da odlazite u markete i lunjate po policama kako biste pronašli dobar osveživač za kupatilo ili garderober, napravite ga sami.

Ustajao miris u prostoriji ili najčešće u ormaru, gde držimo odeću i peškire, može se zadržati uprkos tome što smo stavljali i deterdžent i omekšivač tokom pranja odeće, kako bi oni mirisali. Međutim, oni opet poprimaju težak miris koji nas nervira. Domaćice koliko god provetravale ormare i prostorije gde se odlaže odeća, ne mogu sprečiti da se razni mirisi zadržavaju na njima.

Sjajan trik pomoću kojeg se možete da se recite neprijatnih mirisa na posteljini i peškirima  u ormaru ne zahteva neko zalaganje ni vreme. Predmet koji će upiti sve neprijatne mirise imate već u kupatilu. Radi  se o rolni toalet papira, koju je dovoljno samo staviti u ormar pored peškira i on će automatski upiti sve neprijatne mirise.

Pre nego ga stavite bilo bi poželjno da on miriše nekom prijatnom aromom, a najbolje je da je miris bebi pudera. Ovakvih toalet papira danas imate u svakoj bolje snabdevenoj prodavnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar