U trendu

Veruje se da privlače sreću: Biljke koje treba imati u kući, jedna je ključna za prosperitet i blagostanje

Nabavite ove biljke i unesite ih u svoj dom

Postoje određene srećne kućne biljke i vrste cveća koje su posebno poznate po tome što donose sreću, bogatstvo i prosperitet.

Ovo su 7 srećnih biljaka koje će doneti uspeh i sreću u vaš dom.

Japansko drvo novca Krasula

Ova biljka je poznata po svojoj simbolici u azijskoj kulturi da donosi sreću, finansijski uspeh i prosperitet.

Orhideja

Poznate su po tome što ih je teže uzgajati od nekih drugih kućnih biljaka, orhideje podrazumevaju više pažnje, a kaže se da se usluga vraća srećom za budućnost.

Eukaliptus

Lišće eukaliptusa u obliku srebrnog novčića daje njegovo uobičajeno ime, drvo srebrnog dolara. Znak sreće! Osim toga, terapeutski efekti eukaliptusa čine ga odličnim za mir i zdravlje.

Citrus

Da, možete uzgajati drveće citrusa u zatvorenom prostoru. Odavno je poznato da su stabla citrusa merilo uspeha, u zavisnosti od toga koliko ploda vaše drvo donosi svake godine. Što više voća na drvetu, više sreće imate.

Lavanda

Ne treba da čudi što ova smirujuća, terapeutska biljka svakako može učiniti život boljim. Bistar, opušten um je ključ za postizanje uspeha.

Zmija biljka

Popularna kućna biljka, potajno je amajlija, zbog činjenice da upija otrovne gasove iz vazduha i eliminiše toksine, piše sajt Southern living.

Bela detelina

Bela detelina se često doživljava kao želja za srećom i velikom energijom. Zbog toga je odličan izbor za dom, ili čak za poklon.

(Sensa)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.