U trendu

Viralni video pokazuje kako da uklonite tvrdokorne mrlje s plastičnih posuda za samo 2 minuta

Postoji li nešto iritantnije od zamrljanih plastičnih posuda za skladištenje hrane? Ovo se obično dešava u njima čuvate sos za špagete ili drugu hranu koja sadrži paradajz. Bez obzira koliko jako ribate, toj posudi je predodređeno da ostane narandžasto-crvena. I obično je tako obojenu smestite u zadnji deo kuhinjskog ormarića i zaboravite na nju.

Vreme je da naučite kako da očistite svoje prljave posude kako bi ponovo bile kao nove. Evo najlakšeg načina da očistite mrlje sa plastičnih posuda za koji su vam potrebne tri stvari i minut vremena.

@facesbyadi

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! #fyp #cookingvideos #cookinghacks #lifehacks #hacks #stainremover #foryou #foryoupage

♬ original sound – adikempler

Kako se čiste plastične posude?

Tako je lako da to možete učiniti u snu. Stavite malo tečnosti za pranje posuđa u posudu, a zatim dodajte malo tople vode. Zatim pocepajte nekoliko komada papirnog ubrusa i stavite ih takođe u činiju. Zatvorite poklopac i snažno protresite posudu 45 sekundi do jednog minuta. Zatim isperite sapunom i papirnim ubrusom. Imaćete plastične posude bez mrlja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.