U trendu

Više nećete morati da zovete vodoinstalatera: Evo kako da besplatno otčepite sudoperu za 10 minuta

Super trik koji svako treba da zna

Svi znamo koliko lako može da se dogodi na nam se zapuši sudopera. Prosipanje masnoće, ostaci hrane i drugih krupnih komada u slivnik dovode do začepljenja kanalizacije i slabog oticanja vode u sudoperi. Ovaj problem mnogi će pokušati da reše sami, ali uglavnom se sve svodi na pozivanje vodoinstalatera koji će svoju uslugu skupo naplatiti.

Međutim, jedna mama ponudila je, kako tvrdi, veoma efikasno rešenje kako da vaša sudopera bude kao nova i ponovo poteče voda kroz začepljeni odvod.

Karolina Mekauli redovno oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama savetima i trikovima za domaćinstvo koje deli, pa je i njeno rešenje za začepljeni odvod od samo 10 minuta i uz korišćenje sastojaka koje svi imao u kuhinji naišlo na odobravanje hiljade ljudi.

Kako je pokazala u snimku, najpre je potrebno da u odvod sudopere naspete kašičicu deterdženta za pranje sudova, pola šolje sode bikarbone i dve šolje sirćeta. Iz odvoda će krenuti pena, a preko njega stavite krpu i ostavite da deluje 10 minuta. Zatim u odvod sipajte ključalu vodu i to je to. Njen skoro pa besplatan trik je rešio problem koji muči mnoge, a u komentarima je dobila brojne pohvale za svoj savet.

„Ovo radim jednom mesečno i super deluje“, „Super radi i kod začepljenog odvoda mašine za pranje sudova“, pisali su ljudi u komentarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar