U trendu

WC šolja biće perfektno čista: Samo stavite trunku ovoga i uklonićete sve mrlje i nečistoće kao od šale

Da li ste znali da uz pomoć 2 kesice čaja možete ukloniti sve mrlje sa WC šolje?

Evo šta treba da uradite:

Prvo uklonite papirni deo sa kesice čaja. Najbolje da iščupate konac rukom i tako ga otklonite, a možete i iseći makazama.

Jednostavno bacite kesice čaja u WC šolju i ostavite tako sedam minuta. Nakon što je prošlo navedeno vreme, toalet će mirisati fantastično. Onda morate i očistiti toalet. Uzmite četku za čišćenje i čistite ali uz pomoć vode koja je već obojena zahvaljujući čaju. Samo potopite malo četku i nastavite da ribate. Kako su naveli, nije bitno ni ako se kesice čaja otvore. Pustite vodu i u isto vreme operite četku kako biste skinuli ostatke čaja sa iste. Nakon toga pustite još jednom vodu, prenosi kanal „Čišćenje sa Tijanom Rouz“.

Čišćenje vodokotlića pastom

Pasta za zube daje svežinu, antibakterijska je, uklanja bakterije, a prijatnog je mirisa. Potrebno je da uzmete pastu bilo koje marke. Zatim isecite kraj. Pritisnite da izađe malo. Zatim uzmite čačkalicu i izbockajte je sa obe strane. Otvorite i poklopac da pasta malo curi. Ja sam već ovo probala i pasta mi je trajala tri meseca. Skinite poklopac sa vodokotlića i  ubacite pastu unutra. Sačekajte 10 minuta a zatim vratite poklopac. Toalet zahvaljujući pasti za zube biće bez bakterija, kamenca i imaće prijatan miris. Što duže pasta stoji, miris će biti jači i intenzivniji – prenosi kanal „Jecina svaštarica“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar