U trendu

Zaboravite na izgubljene čarape u veš mašini, ova mama je prostim trikom rešila stvar (VIDEO)

Mnogi će reći da pranje veša nije neki zahtevan posao i uglavnom bi bili u pravu….

Izdvojite veš, stavite u mašinu, pustite da se pere i gotovo. Međutim, koliko god ovo zvučalo jednostavno, deo koji dolazi nakon pranja je najčešće ono što oduzima dodatno vreme.

Sigurno vam se desilo nekoliko puta da vam prođe i po pola sata dok uparite sve čarape, izdvojite čiji je čiji donji veš i tome slično. Stvari se naročito zakomplikuju u višečlanim porodicama, kada je svakom detetu potrebno posebno odvojiti njihove stvari, prenosi informer.rs.

Ipak, jedna tiktokerka Džema, koja na svom profilu objavljuje razne savete za održavanje doma, podelila je sa svojim pratiocima sjajan predlog.

@the_organised_mum

No more playing sock concentration 👀 #laundry #laundryhacks #laundrytips #laundrymotivation #cleantok #organised #organization

♬ original sound – Gemma✨Your Housework PT

Ona svakom od ukućana da po jednu kesicu za pranje, u koju oni stavljaju svoje čarape i donji veš. Potom tu istu kesu samo prebaci u sušilicu i zatim im je vraća, da sami rasporede svoje stvari.

Ovako nema bojazni da će se neka čarapa zagubiti, niti će biti potrebno mnogo vremena da se upare.

Džema takođe dodaje da ove kesice nisu skupe, a da ih ima i u raznim bojama, što dodatno može olakšati proces, jer ćete odmah znati čija je koja kesa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar