U trendu

Zbog ovih loših navika stan vam deluje neuredno

Biti oganizovan nekada nije loša stvar. Istina, ima ljudi koji ne žele tu vrstu obaveze i presije, ali, s vremena na vreme, trebali bi i oni da pokušaju.

Loš izgled stana je često je rezultat loših navika, koje vremenom dovode do prenatrpanosti stana. Prvo kad ulazite u stan, susrećete se sa hodnikom koji je pun jakni koje ne nosite, ali ih držite na čiviluku, baš kao i cipela, koje su razbacane, umesto da su u cipelarniku.

Drugo kritično mesto je kuhinja gde obično neki drže gomilu tegli i boca, koje su nasumično postavljene na sve kuhinjske površine, nikada nije učinilo da bilo koja trpezarija izgleda uredno.

Takođe, u kuhinji se nalazi i gomila kućnih aparata poređanih u nizu na radnoj površini stvara, što efekat tzv. vizuelne buke. Svako zagušenje malih objekata izgleda haotično i stvara nered, bolje je da ih stavite u ormarić. Sa nedostatkom slobodnog prostora u kuhinji, vlasnici se očajnički bore za svaki dodatni centimetar. Kao rezultat toga, na šporetu dobijaju gomile lonaca, tiganja i šerpi za koje nije bilo mesta u kuhinjskom ormariću. Ove „kule“ samo stvaraju osećaj nereda u kuhinji.

Obilje malih predmeta poput suvenira, sveća, figurica i drugih stvari neće učiniti da vaše police izgledaju lepše, već će stvoriti vizuelni poremećaj. Na primer, pletene korpe i ukrasne kutije mogu sakriti žice, DVD-ove i druge male predmete od očiju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar