U trendu

3 hit nijanse kose koje će obeležiti 2022. godinu (foto)

Budući da smo već zakoračili u 2022. godinu pravi je trenutak da pogledamo koji nas to trendovi i noviteti očekuju u pogledu nege i lepote, a pre svega da koje će to biti hit nijanse kose koje će obeležiti ovu godinu.

Kao i svaka godina do sada, i ova će proteći u znaku širokog spektra najlepših tonova – od najsvetlijih, platinastih, preko uzbudljivih crvenih do dubokih, smeđih nijansi.

Platinasto plava

Ukoliko volite jako svetlu kosu i težite hladnijim tonovima, pravi izbor za vas je uvek šik platinasto plava. Reč je o ujednačenoj nijansi, bez primesa sive, koja je više karakteristična za pepeljastoplavu boju. Odlično izgleda i na dugoj i na kratkoj kosi, ali je svakako najglamuroznija na trendi bob frizuri. Jedina mana ove nijanse? Teško je održavati.

Medeno plava

Biti plavuša bez previše svetlih, izbeljenih vlasi moguće je zahvaljujući medenoplavoj nijansi koja se postiže tehnikom poznatijom pod nazivom honey sweep. Suptilna i topla, ova nijansa reflektuje poseban zlatkasti odsjaj, pružajući licu nežan i zavodljiv izgled. Budući da je univerzalna, ova boja može se nositi tokom cele godine, a najbolje od svega je što odlično pristaje i plavušama i prirodnim brinetama.

Čokoladno smeđa

Smeđa i dalje ostaje najdominantnija nijansa kada je reč o boji kose, a ove godine nećemo moći da odolimo njenoj raskošnoj i intenzivnoj čokoladnoj verziji, koja nas tera da se bukvalno topimo. Zahvaljujući ovim adutima, ova boja nesumnjivo će biti favorit ove godine, naročito tokom zimske sezone. Veoma glamurozno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar