U trendu

Ako želite bogato da se udate, ova blogerka ima prave savete za vas

Blogerka Ana Bej, poznata pod nadimkom Džetset bejb, kojoj je specijalnost zavođenje, rado se hvali svojim ljubavnim uspehom, a već neko vreme velikodušno deli savete svim damama koje nastoje da upecaju bogataša.

Čini se da je kod tehnike zavođenja pazila je na svaki detalj, a pravila koja treba da usvojite je bezbroj. Od toga kako se ponašati, preko toga koje torbice nositi pa sve do saveta koju hranu nikako ne bi smele da jedete na prvom sastanku. Po svemu sudeći, Ana zna znanje i postala je prava majstorica zavođenja, prenosi Index.

Ovog puta dotakla se stilskih pravila.

Odabir haljine koja odgovara vašem obliku tela

Osim toga da vam pristaje i odgovara vašem obliku tela, prema njenim rečima treba voditi računa i o tome šta haljina prekriva, a šta naglašava.

Osim toga, sve predimenzionirane stvari možete slobodno zaobići jer zahvaljujući njima verovatno nećete pasti u zagrljaj nekom bogatašu. Barem tako tvrdi ova blogerka.

„Trebalo bi da izbegavate bezličnu odeća poput prevelikih džempera koji ne naglašavaju struk. S druge strane, ako imate pravougaoni oblik tela, ne želite da skrećete pažnju na svoj nedostatak struka pa treba stvoriti iluziju. Tada nosite komade sa šavovima na predelu trbuha”, objasnila je.

Odabir haljine prema vašoj visini

Dame prosečne visine imaju sreću pa mogu nositi skoro sve haljine, dok visokim ženama savetuje haljine ukrašene velikim, istaknutim printevima, a onima nižima haljine sa sitnim printom.

Nosite prikladne tkanine

Iako je svila njen omiljen materijal, slaže se kako ona ne stoji svima dobro. Kako kaže, svila može istaći nesavršenosti pa je ponekad bolje zaobići.

Prema njenom mišljenju, žene s oblinama bi trebalo da nose rastegljive materijale poput žersaja, dok drugima savetuje odabir nešto krućih materijala.

Boja kose

Ana tvrdi da je upravo boja kose ključna prilikom odabira outfita, a priznaje da je i sama dugo grešila po tom pitanju. Tamne boje poput crne ne pristaju onima svetle puti, a upravo zato ni plavuše ne bi trebalo da nosite ništa tamnije od teget boje.

„Zato mala crna haljina nije nužno najbolja haljina za sve“, tvrdi i dodaje da biste zbog nekih boja mogle izgledati „bolesno“.

Nasuprot tome, tvrdi da crvenokose nikako ne bi trebalo da nose ljubičaste komade, a u njenom slučaju, bejbi plava joj najbolje pristaje jer tako ljudi ustvari „vide njeno lice“.

Ton kože

Tek nakon što odredite pripada li vaš ton kože toplim ili hladnim tonovima, znaćete kakvu šminku treba da nosite. To je razlog zbog kojeg crveni ruž ne pristaje svima podjednako dobro.

Napišite komentar