U trendu

Bivša „elitna prostitutka“ ocrnila ženski rod (foto)

Mnogo je stigme oko toga da je žena sama, ali one same to otežavaju jer prvenstveno traže emocionalnu potvrdu i ispunjenje.

Igrajte igru i naterajte ih da vas love, poručila je Gvinet Montenegro, bivša eskort dama, a danas književnica, koja je pre nekoliko godina dospela na naslovnice tvrdeći da je spavala s više od 10.000 muškaraca.

Ona kaže da su žene same krive što ih muškarci izigravaju samo kako bi s njima ušli u krevet.

„U muško-ženskim odnosima žene se gleda kao na svojevrsnu povlasticu, a ne kao da su jednake s muškarcima. Muškarcima su subjekt koji treba da izmanipulišu kako bi postigli ono šta žele. To se događa toliko često jer žene često odustanu od kontrole i ulaze u odnose jer im je on potreba“, tvrdi Montenegro.

Njena teorija je da društvo stvara pritisak na ženu da mora biti u vezi i stavlja je u poziciju da mora da dokazuje da je za to sposobna, iako nema zaista želju da nađe muškarca.

View this post on Instagram

#flashbackfriday #gwynethmontenegro

A post shared by Gwyneth Montenegro (@gwynethmontenegro) on

„Mnogo je stigme oko toga da je žena sama, ali one same to otežavaju. Žene traže emocionalnu potvrdu i ispunjenje. Igrajte igru i naterajte ih da vas love, jer što im se brže predate manje će vas ceniti“, poručila je Montenegro u svojoj knjizi ‘Muškarci su nadigrani – Eksplozivan vodič koji otkriva zašto muškarci izigravaju žene i što učiniti’, prenosi Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.