U trendu

Da se ne obije o glavu: Nikada nemojte otkrivati drugima ovih 5 tajni vaše veze!

Često svoje radosne i tužne trenutke delimo s drugima, ali postoje stvari koje ipak trebamo zadržati za sebe, pogotovo ako se tiču naše veze. Ovih 5 tema ne biste smeli pričati drugim ljudima, već samo svom partneru.

1. Osećanja i tajne

Preterano pričanje može biti bolno za vašeg partnera. Ipak vam on poverava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namenjena za tuđe uši, verovatno bi je on sam otkrio drugima.

2. Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i međusobno si oprostiti. Ali isto neće uraditi vaši prijatelji i porodica jer će se oni još jako dugo sećati grubosti i nepristojnosti vašeg partnera.

3. Intima

Vaša spavaća soba rezervisana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo poverenje ako delite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte da zamislite kako biste se vi osećali na njegovu mestu.

4. Finansijski problemi

Ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sledećem koraku.

5. Mane i nedostaci

S vremenom ćete navići i pomiriti se s partnerovim manama, stoga nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili porodici. Oni će to zapamtiti i možda u pogrešnom trenutku spomenuti tokom razgovora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar