U trendu

Dame koje ovo rade u krevetu sklonije su varanju partnera

Ako žena dugo i neprestano glumi orgazam, svoju sreću u seksu poželeće da potraži negde drugde, otkrilo je novo istraživanje.

Intenzitet i količina orgazma nisu uticali na ženinu želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma je uticalo na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

Seksualna terapeutkinja Tammy Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50 odsto žena glumilo orgazam za vreme seksualnog odnosa, a čak ih je 80 posto to i priznalo.

– Većina žena treba direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu – objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

Ranija istraživanja su pokazala da žene koje glume orgazam osećaju nezadovoljno seksualnim životom kojeg imaju s partnerom. Ređe razgovaraju ili uopšte ne razgovaraju o svojim seksualnim željama, što potiče traženje zadovoljstva negde drugde.

Istraživanje je provedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim seksualnim navikama, ispunjenošću seksom, klimaksu i varanju, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)