U trendu

Devojka objasnila kako da “najbezbednije” stavite higijenski uložak, žene ostale u neverici (VIDEO)

Mnoge žene smatraju da je vrsta uloška ta koja garantuje bezbednost i da je dovoljno samo staviti ga. Međutim, u zavisnosti od posla kojim se bavite, nekada se žene moraju dodatno da se “obezbede”, jer određene vrste poslova prosto ne dozvoljavaju česte odlaske do toaleta.

Ipak, da postoji rešenje za sve svedoči i “izum” jedne devojke koja je na društvenim mrežama objavila inovativan način postavljanja higijenskog uloška.

Naime, na TikToku se pojavio snimak koji će mnogim damama olakšati „teške dane“ jer nudi novo sjajno rešenje kako da one budu potpuno sigurne gde god da sede ili leže.

Video zapis je objavila Alison Koroli koja je objasnila da jedan uložak koji se stavlja na donji veš svakako nije dovoljan, već je neophodno da zalepite još jedan. Međutim, to ne treba činiti tako da se taj drugi nadovezuje na prvi, već je, objašnjava Korolijeva, neophodno njega postaviti u hotizontalni položaj.

@alisonkoroly

I need this info years ago! #viral2022 #viralreel #viralreels #lifehacks #lifehack #pads #viralreels2022

♬ original sound – alisonkoroly – alisonkoroly

Njen snimak izazvao je salve reakcija, od kojih je većina bila krajnje pozitivna. Mnoge žene su napisale da će to pokušati već sledećom prilikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar