U trendu

Dizajneri otkrivaju tajne udobnih cipela bez žrtvovanja stila

Svaka dama je barem jednom doživela taj trenutak – kupuje savršen par cipela, samo da bi kasnije shvatila da su više bolne nego lepe.

Ipak, prema rečima poznatih dizajnera, cipele ne moraju biti ružne da bi bile udobne, prenosi b92.net.

Evo nekoliko njihovih saveta koji će vam pomoći da pronađete savršen balans između stila i komfora:

Isprobajte pre kupovine:

Cipela je poput doma – morate je isprobati pre nego što se uselite. Ono što izgleda savršeno na slici može se razlikovati kada ih obujete, zato uvek isprobajte cipele pre nego što se odlučite za kupovinu.

Udobnost je ključ:

Ne žrtvujte udobnost zarad stila. Važno je da se osećate prijatno u cipelama i da u njima možete da hodate bez bola. Prava cipela će biti i udobna cipela.

Izgradite svoj stil:

Kupujte cipele koje odgovaraju vašem ličnom stilu, a ne samo trendovima. Važno je da se osećate samouvereno u onome što nosite, a ne da samo pratite modne trendove.

Investirajte u kvalitet:

Cipele su osnova garderobe, stoga se isplati uložiti malo više novca u kvalitetne parove. Dobre cipele će uvek biti dobre, bez obzira na to koje godišnje doba ili modnu sezonu imate.

Klasici su uvek dobar izbor:

Tražite cipele koje su dugotrajne i koje neće izaći iz mode. Klasici su uvek siguran izbor i sprečiće vas da vaše cipele završe na dnu ormara nakon samo jedne sezone.

Slušajte svoj instinkt:

Verujte svom osećaju za modu i stil. Ako mislite da bi određena cipela mogla biti savršena za vas, verovatno jeste! Ne bojte se da isprobate nešto novo jer neobične cipele mogu potpuno promeniti vaš izgled.

Udobnost i stil mogu ići ruku pod ruku – samo treba znati kako da pronađete pravi par cipela!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.