U trendu

Evo koliko velike grudi vole muškarci, pokazuje istraživanje

Veće nije uvek bolje, barem za većinu ljudi ako je verovati američkom istraživanju koje se bavilo pitanjem koja je idealna veličina grudi za muškarce i za žene. Studija, u kojoj je učestvovalo 2000 muškaraca i žena iz SAD-a i Evrope, kaže da je idealna veličina grudi srednja.

Korpica grudnjaka koja pokriva muški ideal lepote grudi bila bi ona veličine C, niti premale niti prevelike. Više od polovine muškaraca (53.6 posto) izjasnilo se da su im grudi srednje veličine najdraže. Velike grudi preferira 35.3 posto dok je malim dojkama zadovoljno 11 posto momaka.

Rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi – veličine B korpica. Muškarci koji su u vezama u 70 posto slučajeva su priznali kako su vrlo zadovoljni grudima svojih partnerki, prenosi askmen.com.

Srpkinje u proseku imaju manje grudi?

Istraživači su proučili grudi čak 400.000 žena starih između 28 i 30 godina iz 108 država. Tvrde da su rekorderke Amerikanke (belkinje) dok najmanje imaju Filipinke. Iza Amerikanki su se našle Kanađanke pa Irkinje, Poljakinje, Britanke…

Prosečna veličina korpi grudnjaka koje nose Srpkinje je A – što se može svrstati u male grudi. Poređenja radi, veličine košarica idu od najmanje A, pa B,C, D, E, F… Grudi Amerikanki veće su od F, a Filipinki manje od A korpica, piše na stranici worlddata.info.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar