U trendu

Genijalan savet za sjajnu kosu koji svako treba da zna (video)

Monik Mekdaun Rapije rado deli svoje savete za negu kose na TikToku, gde je prati 148.000 ljudi. Između ostalog, ona savetuje i kako da kosa bude hidrirana i meka, ali ima i jedan prilično čudan savet – prilikom pranja prvo treba staviti regenerator, pa onda šampon.

@moniquemrapier

The last one changed EVERYTHING for me!🙏🏼 #hair #hairtok #hairtutorial #hairtransformation #haircareroutine #hairdamage #hairgrowth #hairroutine

♬ Dating in your…… – Jamie Buckley pt and actor

Video u kom ona objašnjava zašto je bolji ovaj obrnuti redosled pogledalo je preko milion ljudi. Naime, kako kaže Monik, svaki put kad perete kosu, prvo treba da nanesete balzam, odnosno regenerator – na celu kosu, pa onda da je operete šamponom, i to samo gornju polovinu kose, a zatim da stavite balzam – samo na donju polovinu.

“Ako regenerator stavite na teme, kosa će se mastiti i pojaviće se perut i to će opteretiti vašu kosu. Biće bez volumena”, objasnila je Monik.

Osim ovog pomalo čudnog saveta, za koji tvrdi da deluje, ona kaže i da treba spavati na satenskim jastučnicama da bi se kosa manje mrsila i lomila.

Takođe, Monik kaže i da kosu treba sušiti 90 odsto prirodno, a tek onda fenom.

Savetuje i ispiranje temena jabukovim sirćetom, posebno ako imate masnu kosu, prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.