U trendu

Istraživanja: Ovakve žene DUPLO više glume orgazam od ostalih, nikad ne bi pomislili

Prema nedavnom istraživanju objavljenom u časopisu Social Psychological and Personality Science, mnoge žene još uvek glume orgazam.

Ono što je doista iznenađujuće u vezi s rezultatima istraživanja je da su žene koje zarađuju više novca od svog partnera glumile orgazam dvostruko češće od žena koje ne zarađuju toliko.

Razlog: nesigurnost partnera

Zli jezici bi tvrdili da je žensko ponašanje posledica krhkog muškog ega. Ali, nauka takođe potvrđuje da su posebno žene s visokim prihodima, koje su svog partnera doživljavale nesigurnim, češće glumile orgazam.

Manje komunikacije dovodi do manje želje

Istraživanje je takođe pokazalo da su žene s visokim primanjima manje otvorene po pitanju svojih seksualnih želja i preferencija, posebno kada su verovale da je muškost njihovog partnera ugrožena.

To je neizbežno dovelo do toga da žene doživljavaju manje užitka i manje orgazama tokom seksa, jer su bile potpuno fokusirane  na zadovoljenje potreba svog partnera.

Ponašanje koje šteti svim stranama

Seks treba shvatiti kao izraz zadovoljstva i požude, a ne kao produžetak tradicionalnog shvatanja uloga muškarca i žene. Lažiranjem orgazma žene ne štete samo sebi, nego i svojoj vezi, u kojoj muškarci i žene imaju jednako pravo na zadovoljenje svojih seksualnih potreba, prenosi Miss7.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar