Izdajnički signali: Po ova 3 znaka možete otkriti da je žena imala polni odnos

Žene je inače teško ‘čitati’, pa je i ovo teško otkriti, ali postoje neki ‘sigurni’ znaci koji vam daju nagoveštaj…

Kada u svom društvu imate prijatelja koji je stalno pod stresom i nervozan, a jednog dana deluje smireno i opušteno, možete da pretpostavite šta je radio sinoć. Ali da li žene pokazuju bilo kakve znake da su imale seks?  Žene je obično teško ‘čitati’, pa je i ovo teško otkriti. Ali postoje neki ‘sigurni’ znakovi koji vam daju trag…

Više vas privlači

Ako vas jednog dana posebno privuče žena koju inače češće viđate, verovatno je uživala u seksu. Što su seksualno aktivnije, njihova tela oslobađaju više feromona koji privlače muškarce. Analiza mnogih studija koje je objavio Journal of Advanced Research pokazala je da su žene znatno privlačnije muškarcima nakon seksa.

Bolje je raspoložena

Žene su takođe pod stresom skoro svaki dan, a studija sprovedena na Univerzitetu Kolorado pokazala je da redovni seksualni odnosi povećavaju percepciju sreće kod žena. U istraživanju je učestvovalo više od 15.000 ljudi, a pokazalo se da oni koji su imali seksualne odnose dva do tri puta nedeljno imaju 55 odsto veću verovatnoću da budu srećniji u odnosu na osobe koje su duže bez seksualnih iskustava.

Izgleda lepše

Žena se oseća i izgleda lepše posle seksa. „Tokom seksa, u telu se dešavaju različite promene“, kaže Bin Robinson, profesor na Programu ljudske seksualnosti na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Minesoti. Mišići se opuštaju i bolja je cirkulacija krvi u svim delovima tela, objašnjava on. Blago rumenilo u licu znak je dobrog zdravlja osobe, a pokazuje i viši nivo hormona estrogena koji se povezuje sa plodnošću žene. Rumeni obrazi kod žena seksualno privlače muškarce, pokazala je studija sprovedena na Univerzitetu St. Endruz u Velikoj Britaniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.