U trendu

Iznenađenje? Istraživanje otkrilo prosečnu starost žena koje najčešće varaju u braku

Varanje se zapravo događa puno češće nego što možda mislite. U istraživanju sprovedenom 2011. godine, rezultati su pokazali da, 23.2 odsto muškaraca vara, a 19.2 odsto žena. A taj je broj verovatno porastao otkako je studija prvi put sprovedena zbog nastanka (i popularnosti istih) raznoraznih aplikacija za upoznavanje.

Što se tiče starosne dobi kada će žene varati, taj čarobni broj je 36,6 godina.

Web stranica VictoriaMilan jedna je od vodećih svetskih diskretnih društvenih mreža za muškarce i žene koji traže tajnu vezu, odnosno aferu. Uslugu je pokrenuo srećno oženjeni Sigurd Vedal, 2010. godine, a danas je postala jedna od najbrže rastućih i vodeća svetska društvena mreža za diskretne vanbračne veze, sa više od 5.8 miliona članova širom sveta u više od 33 zemlje.

Uz pomenutu studiju, VictoriaMilan je vlastitim istraživanjem utvrdio i ovo:

  • Irkinje su se najbrže upustile u aferu sa samo 3.6 godina između udaje i varanja, a prosečna starost je 30.8 godina.
  • Ženama u SAD-u treba malo više vremena za varanje, s 8.5 godina između braka i varanja i prosečne starosti 35.5 godina.
  • U svetskim razmerama prosečno starosno doba žena koje su imale afere bila je 36.6 godina, dok je prosečna starost onih koji su stupile u brak bila 29, a vreme između braka i varanja 7.6 godina, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.