U trendu

Kako postići kožu koja blista kao staklo poput holivudskih zvezda? Tajna je u ovom sastojku

Ovo je pravi vodič za postizanje kože koja blista kao staklo, a inspiracija za to dolazi iz neobičnog mesta – od naših morskih prijatelja, delfina.
Da, dobro ste pročitali! Ovaj trend poznat kao „dolphin skin“ donosi nam izgled koji oponaša blistavost i hidrataciju kože delfina, čineći je sjajnom i glatkom kao staklo.

Ali kako postići ovaj magični izgled? Pa, prvi korak je ulaganje u zdravu i hidriranu kožu. Rutina počinje pilingom koji otklanja sve nepravilnosti, ostavljajući kožu mekom kao svila. Zatim dolazi hidratantna maska koja hidrira kožu dubinski, a završava se sa suvim uljem kako bi se očuvala hidratacija kože.

Kada je koža spremna, vreme je za šminkanje. Nanesite proizvode za ten koji će hidrirati i dati blistav završetak, a zatim pojačajte izgled balzamima i uljima za dodatni sjaj. Ključno je nanositi proizvode slojevito, počevši od nege kože pa sve do završnog sloja šminke.

Kada je koža spremna, vreme je za dodavanje sjaja na ciljana područja lica. Sjajne tačke poput vrha nosa, jagodičnih kostiju i brade trebaju biti istaknute kako bi koža zablistala poput stakla. Ali nemojte koristiti proizvode sa krupnim šljokicama, već se odlučite za balzame i kreme sa „dewy“ finišom kako biste postigli prirodan sjaj.

Tako da, ako želite da koža lica izgleda poput stakla, sledite ove savete i uskoro će svi žudeti za vašim „dolphin skin“ izgledom!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.