U trendu

Konačno otkrivena istina, 3 najčešća razloga zašto žene varaju, mnogi muškarci će zinuti kad čuju drugi

I kada deluje kao da je sve bajkovito u vezi uvek postoji strah od prevare.

Oduvek važi mišljenje da devojke varaju srcem, a muškarci telesno. Ipak, razlog se razlikuje od osobe do osobe, od veze do veze.

Ne može se jasno i sigurnošću tvrditi da će neka devojka biti neverna, ali analizom stručnjaka došlo se do najčešćih razloga zbog kojih dame ulaze u paralelne veze ili avanture iako su zauzete.

Odsustvo strasti 
Žene koje ne osećaju strast prema svom muškarcu, sklone su tome da ga prevare. To im čak i lakše pada nego da jednostavno raskinu i izađu iz te veze. Čak i ako je sa svih drugih aspekata njihova veza idealna, nedovoljna strast i privlačnost glavni su razlog zbog kog se devojke odlučuju da istu potraže u zagrljaju drugog muškarca. Nedostatak intime na žene može uticati i više nego što se misli. Bilo da se radi o intimnom odnosima punim strasti ili pak zagrljajima i dodirima, izostanak ovog segmenta u vezi može biti okidač za to da vas olako zameni.

Još uvek pati za bivšim
Jedan od najčešćih razloga za prevaru kod devojaka je taj što i dalje vole bivšeg partnera. Ukoliko ga nije prebolela vaša voljena će vas sa istim prvom prilikom prevariti ako pomisli da ima šansi za pomirenjem sa njim. Na ovo ne možete uticati i možete se samo nadati da je vaša ljubav dovoljna da ga preboli, piše Muški magazin.

Monotonija 
Ako vam je veza postala jednolična, devojka će poželeti malo uzbuđenja. To ne znači da svakodnevno morate imati uzbuđenja kao da ste u luna parku, ali bitno je postojanje inicijative. Potrudite se da je obradujete onom što voli. Bilo da se radi o nekoj sitnici poput kupovine cveća, doručka u krevet ili organizovanja uzbudljivog vikenda za dvoje. Potrudite se da unesete nepredvidivost u vaš odnos.

(Espreso/Srećna republika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)