U trendu

Muškarci otkrili: U ovoj odeći žene su najprivlačnije

Ponekad samo pokrivanje ženskog tela pomaže muškarcima da zamisle šta je ispod. Evo 10 odevnih predmeta koje dame smatraju najprivlačnijim u njima – što može biti u suprotnosti sa stereotipom da žele da vide što je moguće više kože.

1. Olovka suknja

Čak 60 odsto njih preferira suknje čija se dužina kreće i do 10 cm iznad kolena, što je dovoljno da otkrije deo noge, a da ne izgleda previše golo. Vole modele koji ističu liniju tela, posebno zadnjicu – poput pencil suknji.

2. Bela potkošulja/majica

Ovaj jednostavan komad odeće je najseksipilnija stvar koju vidim na ženi za svakog četvrtog muškarca. Iako cena i model nisu ništa posebno, seksipil potiče od ideje da je pomalo providan, podseća na krevet…

3. Halteri

Ovo je nešto što treba da bude seksi, a halteri zaista jesu – barem tako kaže 87 odsto muškaraca.

4. Helanke i trenerke

Iako dame misle da su muškarcima uvek privlačnije u urednoj verziji, helanke i trenerke imaju dve prednosti – izgledaju kao da se nije previše trudila da izgleda seksi i odaje utisak pristupačne devojke iz susedstva, a druga je da veoma dobro ocrtavaju zadnjicu i noge.

5. Crvena haljina

Haljina je komad odeće koji uvek izgleda ženstveno, barem tako misli 71 odsto muškaraca. Crvena boja je svakako najbolji izbor, jer dve trećine muškaraca najviše voli da vidi ovu boju na svojoj partnerki.

6. Brazilske gaćice

Žene greše ako misle da muškarci vole tange. To ne znači da nisu seksi, ali komad donjeg veša sa malo više materijala ostavlja više prostora za maštu, a brazilske gaćice su upravo to. Pamuk, čipka, šarenilo – sve može biti privlačno.

7. Majica

Komad odeće koji je praktičan, može da bude poslovno ležeran i ostavlja prostora za maštu dok razmišljate o otkopčavanju, seksi je za 72 odsto muškaraca.

8. Otvorena leđa

Većina žena, želeći da izgledaju seksi, posegnuće za dekoltiranim komadom odeće koji naglašava grudi, ali iako će se većina muškaraca složiti da je to atraktivno, čak 87 odsto muškaraca smatra da je elegantniji, a ipak seksi varijanta koja otkriva leđa.

9. Visoke potpetice

Ovaj komad je ono što muškarci stereotipno, ali zaista vole – za 91 odsto njih su najseksipilnije cipele za žene. Ipak, treba obratiti pažnju na visinu samih potpetica, jer bi previsoke potpetice i ženu koja ne zna da hoda po njima odbacilo više od polovine muškaraca.

10. Uske farmerke

Pantalone koje se najviše nose, ali i pažljivo birane, su s razlogom – svaki drugi muškarac smatra da je žena koja dobro izgleda u farmerkama za početak seksi. Akcenat je naravno na dobrom kroju, koji naglašava zadnjicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.