U trendu

Najlepši pokloni za 8. mart koji će oboriti s nogu svaku ženu

Polako se bliži Međunarodni dan žena, praznik kada pažnju posvećujemo svojim majkama, suprugama, sestrama i prijateljicama.

Odabir poklona za ovaj dan nije nimalo lak zadatak jer svake godine treba nadmašiti prethodne poklone i iznova iznenaditi dame koje nam znače.

Međutim, ovaj zadatak i ne mora da bude tako težak – uz samo nekoliko saveta, lako ćete pronaći idealan poklon.

Najbolji pokloni za 8. Mart za mamu
Najbolji pokloni za 8. mart su oni koji prenose vaše emocije. Prilikom odabira poklona za ovaj praznik, bitno je da ženi kojoj ga poklanjate pokažete koliko je cenite i volite, i koliko vam na znači.

Majke su one koje oduvek na ovaj dan dobijaju najviše pažnje. Deca ih usrećuju poklonima koje često sami naprave, dok muževi svojim znacima pažnje pokazuju koliko im one znače. Kada je u pitanju poklon mami za Osmi mart, nema ničeg što je neće obradovati ako je od srca. Međutim, uvek postoje određeni favoriti koji uživaju najveće simpatije među svim mamama.

1. Pokućstvo i dekoracija

Svaka mama voli kada na poklon dobije nešto što će oplemeniti porodični dom i što će je dugo podsećati na vas. To može biti dekoracija za kuću, ali i neki praktičan komad pokućstva poput ukrasnog jastuka, ćebeta ili stolnjaka, kao i elegantan svećnjak ili zanimljiva lampa.

2. Kuhinjski uređaj – praktičan poklon

Ako ovog 8. marta želite svojoj mami da poklonite praktičan poklon koji će moći da koristi godinama, odlučite se za kvalitetan kuhinjski uređaj.

Sa ovim poklonom gotovo nikada nema greške jer je izuzetno praktičan i trajan. Odlučite se za nešti što vaša mama još uvek nema i obradujte je na ovaj praznik.

3. Novačnik – elegantan poklon

Svaka mama je pre svega dama, a šta jedna dama više voli nego lep komad aksesoara?

Ove godine, umesto još jednog artikla za kuću, kupite svojoj majci lep aksesoar koji će upotpuniti njen stil.

Poklon za 8. mart za devojku
Kada se kupuju pokloni za Osmi mart, čini se da je najveći zadatak na partnera. Potrebno je odabrati originalan dar koji će iznenaditi vašu lepšu polovinu.

Ovaj zadatak je naročito komplikovan ukoliko je veza sveža, te muškarac nije siguran da li dovoljno dobro poznaje devojčin ukus. Na sreću, postoje određeni klasici koji nikada ne izlaze iz mode, i koji će sigurno obradovati svaku devojku.

1. Nakit

Nakit je nešto što zaista nikada ne izlazi iz mode.

Svaka devojka voli da na poklon dobije lepu ogrlicu, narukvicu ili minđuše. Međutim, potrebno je pogoditi njen ukus.

2. Parfem

Svaka žena voli da na sebi nosi parfem. U zavisnosti od same prilike i njenog raspoloženja, parfem može učiniti da se ona oseća ozbiljno, razigrano ili zavodljivo. U tome leži čar parfema i zato su oni toliko popularni među ženama.

Zato, kada niste sigurni šta kupiti devojci za Osmi mart, jedan od njaboljih izbora jeste parfem.

Međutim, ostaje pitanje kako odabrati pravu notu. Sve zavisi od ukusa devojke za koju ga birate, kao i poruke koju želite njime da pošaljete. Obratite pažnju na note koje obično koristi i izaberite sličnu.

3. Donji veš – udobna spavaćica ili atraktivan komplet

Ukoliko se pitate šta pokloniti devojci za Osmi mart i sve vam se čini već viđenim, još jedan dobar izbor jesu donji veš ili spavaćica. Ovi komadi su nešto što je uvek potrebno i čemu će se svaka devojka obradovati.

Takođe, osim za spavaćicu možete se odlučiti i za elegentan i senzualan komad donjeg veša, u kojem će se svaka devojka osećati atraktivno i poželjno.

Poklon za 8. mart za sestru ili drugaricu
Osim tza mamu i devojku ili suprugu, lepo je da na Dan žena obradujete i druge žene koje vam znače, poput sestre ili najdraže prijateljice.

Ukoliko niste sigurni šta biste ovog praznika poklonili sestri ili drugarici, ovo su neke od ideja za poklone kojima će sigurno biti zahvalne.

1. Kozmetika

Lepota i zdravlje su nešto čemu svaka žena teži, te je stoga kvalitetna kozmetika poklon kojem će se obradovati svaka pripadnica lepšeg pola.

Takođe, mnoge žene danas teže održivom načinu života, te koriste prirodne i organske kozmetičke proizvode.

2. Odeća, obuća i aksesoari – klasični pokloni

Verovatno ste već nekoliko puta išli u šoping sa svojim prijateljicama, te sigurno dobro poznajete njihov stil, kao i šta traže u savršenom komadu odeće i obuće. Sada je vreme da iskoristite to znanje i odaberete pravi poklon za Osmi mart.

Siguri smo da ste već bezbroj puta išli u šoping sa svojim prijateljicama, te sigurno dobro poznajete njihov stil, kao i šta traže u savršenom komadu odeće i obuće.

3. Knjiga

Kojoj god dami da kupujete poklon, pravi izbor uvek je knjiga. Sa ovakvim poklonom skoro nikada nema greške. Razmislite o tome koji žanr treba da odaberete kako biste pogodili ukus dame kojoj nameravate da kupite poklon.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.