Najnovije iz Max Factora!

Je li običnom ružu za usne došao kraj? Kako bi odgonetnuo ovo pitanje, Max Factor je sproveo podrobno istraživanje, imajući pri tom na umu važnost postojanih boja i razvijajući „kissing machine“.

Poznato je da je ova čuvena kozmetička kuća, u želji da izađe u susret svojim odanim korisnicama, lansirala prvi apsolutno postojan ruž za usne – True-Color 1940. Sada je pak damama ponudila i Lipfinity – pravu senzaciju postojanih boja!

LIPFINITY!

Magija zvana Lipfinity zapravo je dugotrajni ruž za usne koji Vam Max Factor nudi u širokoj paleti zadivljujućih boja, ruž koji Vaše usne krasi celoga dana, a skida se jedino onda kada Vi to želite!

Još od samog početka, Max Factor je svoju liniju bazirao na stvaranju glamurozne energije, a ništa, čini se, nije glamuroznije od ruža za usne. Lipfinity Vam nudi 14 sjajnih nijansi bogatog kolorita među kojima ćete bez sumnje pronaći i boju za sebe.

 • Prvi korak

  OBOJITE Vaše usne Lipfinity ružem, i to precizno, pomoću četkice. Nanesite bogat sloj boje isključivo na potpuno čiste suve usne, bez masnoća, i sačekajte nekoliko minuta da se postojana boja osuši i trajno ostane na Vašim usnama. Nipošto nemojte iscrtavati usne olovkom, niti pak razmazivati ruž usnama, kao što obično činite prilikom nanošenja običnog ruža, već ih jednostavno oblikujte samom četkicom.

 • Drugi korak

  PREMAŽITE usne hidratantnim sjajem koliko god puta želite, kako bi Vam postale glatke, mekše i vlažnije, a pri tom i neverovatno sjajne.

 • Treći korak

  ZABORAVITE na izgled Vaših usana, jer je dugotrajna formula PermaTone – prodirujuća boja kompleksnog sastava koja je postojana neverovatnih osam sati, od momenta kada je nanesete do trenutka kada poželite da je uklonite specijalnim sredstvom za skidanje dugotrajnog ruža (Max Factor), ili pak uljem za bebe.

  Budući da se Lipfinity bitno razlikuje od običnih ruževa za usne (u pitanju je tečna boja), profesionalni šminkeri upozoravaju na to da se on mora nanositi isključivo četkicom, i to od sredine ka uglovima usana. Prilikom nanošenja, četkicu je najbolje držati u ruci kao olovku, a domali prst osloniti na bradu, kako ruka ne bi podrhtavala.

  Pri tom se, naravno, mora voditi računa i o izboru nijansi. Tako bi, recimo, najbolje bilo, kako savetuju profesionalni šminkeri, da osobe čiji je ten crvenkast odaberu ružičastobež tonove, a izbegavaju sve plavičastocrvene ili plavičastoružičaste tonove. Osobe bledožućkastog tena trebalo bi pak da izbegavaju tonove narandže i breskve, a odluče se za čiste i jake crvene nijanse, poput burgundy crvene ili crvenkastosmeđe. Brinetama sjajno pristaju ružičasti tonovi, sve nijanse tamnocrvene ili boje bronze, dok plavušama daleko bolje pristaju umereni tonovi – ni suviše jaki, ni suviše bledi. Ne bi, razume se, valjalo smetnuti s uma ni to da ruž neizostavno mora biti u tonu sa nijansom rumenila, tako da npr. braon ruž zahteva isključivo bež ili braon rumenilo.

  Ukoliko pak niste zadovoljni izgledom svojih usana, otkrićemo Vam nekoliko tajni profesionalnih šminkera koje Vam značajno mogu pomoći pri korekciji tog zadivljujućeg okvira Vašeg osmeha. Uvereni ste da su Vam usne prevelike? Ne očajavajte: iscrtajte konture usana Max Factor-ovom olovkom za usne (Gold Lip Liner), prateći pri tom unutrašnju liniju usana i koristeći prigušene nijanse. U slučaju da imate obrnut problem, uokvirite usne Max Factor-ovom olovkom za usne, prateći, naravno, spoljašnju ivicu usana i koristeći svetle, sjajne ili sedefaste nijanse. Sve one dame koje veruju da su im gornja i donja usna neproporcionalne, trebalo bi, napominju šmninkeri, da se pridržavaju pomenutih saveta za svaku usnu posebno.

  Finity linija ne iscrpnjuje se, međutim, samo u ružu za usne. Ona Vam nudi i dugotrajni tečni puder (Facefinity Make Up), dugotrajni kompaktni puder (Facefinity Compact) i maskaru za savršen izgled trepavica (Lash Finity mascara).

  PermaTone

  Zahvanjujući višegodišnjim istraživanjima, Max Factor je usavršio tehnologiju ovaploćenu u kompleksnom sastavu nazvanom PermaTone; reč je zapravo o polupostojanoj boji – najnovijem otkriću, stvorenom da unese velike promene u dekorativnu kozmetiku. Kompleksni sastojci PermaTone-a nežno prianjaju uz kožu, obezbeđujući joj elastičan mrežasti izgled, pri čemu koža slobodno diše i postaje imuna na perutanja i iritacije. PermaTone je polupostojana boja koja, po nanošenju, traje tokom celog dana – odoleva piću, vežbama, pa čak i masnoj hrani.

  I najzad, valja napomenuti da se Lipfinity veoma brzo i lako skida uz pomoć uobičajenih sredstava za skidanje šminke na bazi ulja.

  Više o tome na:

 • www.radix.co.yu

  Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.