Neodoljive: Ovo su male tajne velikih zavodnica

Ukoliko imate nekog muškarca koji vam se sviđa, ovo je nekoliko saveta posle kojih, ukoliko poslušate, nikada se neće odvojiti od vas.

Ovo su male tajne velikih zavodnica.

Svoja i ničija

Svi se trudimo da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja. Nemojte glumiti, jer takve su laži kratkoga veka.

Pogled sve otkriva

Trenutak kada mu uhvatite pogled veoma je važan. U tom kratkom trenutku reći ćete stvari koje je nemoguće iskazati rečima.

Očarajte ga osmehom

Osmeh je jedno od ženinih najmoćnijih oružja koje može rastopiti i najhladnijeg muškarca. Tako ćete mu pokazati da ste prijateljski raspoloženi i zainteresovani za njega.

Humor je afrodizijak

Muškarce ništa ne obara s nogu kao devojka koja ima smisla za humor. Ovo je izuzetno delotvoran način zavođenja, a humor je pokazatelj inteligencije što je pravi mamac za muškarce.

Potreba

U iskonskoj podeli, muškarac je zaštitnik. Zato budite dama u nevolji. Nikako slabić i žena koje ne ume da se snađe, samo takoreći „posrnuli hrabri vitez“.

1 komentar
  1. Nataša Gajić

    „zavodnik/ca je osoba koja zavodi na pogrešan put, što i samo ime kaže, a ne ona koja osvaja na duže staze“- ne ispunjavaš odaslata obećanja a stavljaš ih u izgled i na vrijeme prekidaš realizaciju (tlo pod nogama… izvlačiš)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike