U trendu

Novi bizarni trend: Sredstvo za intimne delove žene stavljaju na lice (video)

Taman kada pomislimo da se više ništa ne može izmisliti u svetu lepote, društvenim mrežama proširi se novi trend koji zaludi masu, ali najčešće se brzo sazna da nije koristan i da može da izazove razne probleme.

@itsrady

Reply to @madwonderland it’s also cheap 💅🏻✨ #makeuptips #makeuphacks #tiktoktips #makeuptransformation #foryou #4u

♬ original sound – Ian Asher

Novost u svetu šminkanja, koja je zgrozila dermatologe, jest korišćenje lubrikanta kao primera odnosno podloge za šminku.

Bjuti vlogerica po imenu Radi prošlog meseca je snimila video u kojem je pokazala da nanosi lubrikant na čisto lice pre tečnog pudera, rumenila i bronzera i objasnila da joj pruža sveži efekt.

Pratitelji su bili, malo je reći, zbunjeni pa nije dugo trebalo da počnu da je u komentarima da li je to zaista dobro za šminku, a ona je otkrila da je sastojak propylene glycol odličan jer pruža koži hidratantni izgled.

@ameliaolivia09

Tehehe #lubeprimer #testingmakeuphacks #makeuptips #makeupgrwm

♬ Praise God – Kanye West

Hemičar Brus Grin koji je osnovao brend SOS Serum za negu kože rekao je za The Sun da bi ovaj trend trebalo odmah da se prekine jer lubrikant definitivno nije dobar za kožu lica.

„Mogu da razumem odakle je došla ideja, lubrikanti imaju silikon koji omogućava da se šminka primi za lice i dugo traje, ali mnoštvo lubrikanata ima sastojke koji zatvaraju pore“, rekao je i dodao najvažniju informaciju koja će, nada se, odvratiti žene od ovog trenda – lubrikant može, i nakon kratkog korišćenja, da uzrokuje akne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar