U trendu

Novi ideal lepote: Izabrana žena sa najlepšim licem u 2023. godini

Tradicionalna lista TC Candlera i Nezavisnih kritičara svake godine bira najljepše lice

S kreiranjem takvih lista su započeli 1990. godine, a mnogi tvrde da je to „najrazličitiji izbor lepotica“ pa se na njemu često nađu potpuno nepoznata imena sa neobičnom lepotom.

Jedno takvo je ove godine osvojilo prvo mjesto. Titulu najlepšeg lica za 2023. godinu ponela je korejsko-američka pjevačica Nancy Jewel McDonie. Nancy ima 23 godine i bila je najmlađa članica K-pop grupe Momoland koja se raspala ove godine. Nakon toga, nastavila je sa solo karijerom.

Na drugom mestu našla se ruska infuenserka Dasha Taran, a na trećem korejsko-japanska pevačica Sana Minatozaki.

Na četvrto mesto je zasela puno poznatija izraelska glumica Gal Gadot. Godine 2004., kad je navršila 18 godina, postala je Miss Izraela. Nakon toga je dve godine služila obavezni vojni rok u izraelskoj vojsci te je istovremeno gradila karijeru kao glumica i manekenka. Najpoznatija je po ulozi Diane Prince u filmu Wonder Woman.

Prošlogodišnja pobednica ove liste Jasmine Tookes završila je ove godine na petom mestu. Šesto mesto zauzela je pevačica Sitala s Tajlanda. Ona je bivša članice grupe H1-KEY. Na sedmom mestu je Eleen Suliman, TV voditeljka i model iz Saudijske Arabije, prenosi index.hr.

Kanadska šahistkinja i DJ Andrea Botez je na osmom mestu dok je na devetom južnokorejska pevačica i glumica Kim Ji-soo, inače članica ženske grupe Blackpink. Na desetom mestu nalazi se australijska pevačica Savannah Clarke.

Ostale najlepše žene iz ove kategorije možete pogledati u sledećem video klipu:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar