Obucite dugu

Da, znamo – crna jeste ona magična boja koja čini da noge izgledaju duže, a struk tanji, ali i dugine boje imaju svojih čari. One otvaraju vaše lice i osvežavaju standardne teget-sivo-bele kombinacije, koje većina nas najradije nosi. Kad malo bolje razmislimo, shvatamo da volimo te boje zato što je njihovo međusobno uklapanje jednostavno – ne izazivaju mnogo pažnje, niti ima mnogo mogućnosti da se pogreši. Lepota, kao i sve dobre stvari u životu, ipak zahteva trud i upornost. Možete se izvući iz dosadnih kombinacija i možete razveseliti svoju odeću bojama, samo uz malo hrabrosti i dobrog planiranja.

Način na koji ćete nositi dugine boje jeste stvar ukusa. Iskusne modne čarobnice koje se ne plaše pažnje i koje umeju da „iznesu“ na pravi način ono što obuku, mogu da se upuste u malo slobodnije kombinovanje. Ako ste ipak umorni od eksperimentisanja i niste spremni da se od glave do pete obučete kao dečji crtež, modni stručnjaci vam predlažu da izaberete jednu nijansu, npr. svetlozelenu, i da sa nekim komadom garderobe u toj boji iskombinujete svoje omiljene farmerice; ili, možete obući jaknu koralne boje i bele pantalone.

Šta god budete izabrali, ne zaboravite da je važno da se u tome osećate dobro. Zato vam predlažemo da počnete sa svojom omiljenom jaknom ili haljinom i da potom dodate nekoliko detalja u svetlim bojama. Ako posle nekog vremena osetite da vam se ta promena dopada i da imate više hrabrosti, probajte da odjednom nosite više jarkih boja i smeliju šarenu odeću u stilu sedamdesetih. Za koju god opciju da se opredelite, na ovaj način ćete razbiti jesenje sivilo oko sebe i uneti malo živosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.