U trendu

Opčinila svet: Niko ne veruje kada čuje koliko ima godina, a ovo je njena tajna (foto)

Tajvanska glumica, pevačica i televizijska voditeljka, Čen Meifen, u proteklih nekoliko dana privukla je pažnju brojnih svetskih medija. Čini se da mnogima nije jasno kako Čen ne stari i izgleda decenijama mlađe.

Ova Tajvančanka ima 63 godine, a komentari skoro svih na društvenim mrežama su da izgleda bar duplo mlađe.

Čen je nedavno vodila emisiju na nacionalnoj televiziji obučena u providnu haljinu s perlicama i perjem koja je prekrivala ključne delove tela, a cena haljine iznosi 15 hiljada funti.

Haljina je otkrivala i njen zategnuti stomak, a mnogi obožavaoci pitali su se koja je tajna njenog mladalačkog izgleda.

Ova glumica već tri decenije je ispred malih ekrana i već dugo nosi titulu najzgodnije žene na Tajvanu. Iako ima onih koji veruju da je za njen izgled zaslužna plastična hirurgija, Čen tvrdi da je njena tajna u đumbiru.

View this post on Instagram

#晚安 #得意假髮 #陳美鳳

A post shared by 陳美鳳 MeiFen (@im_meifen) on

– Svakog dana pije supu u koju dodam i komade đumbira. Mislim da zbog toga imam blistavu kožu – izjavila je u jednom telefonskom intervjuu.

Uprkos zdravoj ishrani, Čen sebe ne može da natera da ide u teretanu pa ima privatnog trenera s kojim vežba jednom ili dva puta nedeljno.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️

A post shared by 陳美鳳 MeiFen (@im_meifen) on

– Znam da treba da vežbam. Ljubomorna sam na one ljude koji idu u teretanu iz navike. Ja uvek moram sebe da teram da vežbam – priznala je Čen, koja ima 52 kilograma, a štikle nosi svaki dan. Ipak, kako priznaje, najsrećnija je kada se može opustiti pa onda nosi farmerke i majicu s kratkim rukavima.

1 komentar
  1. Mileva

    Ova se bolje drzi cak i od Nede:

Napišite komentar