U trendu

Ova frizura stoji baš svakoj ženi (foto)

Bob frizura je frizura godine, i to već svi znamo, a istu trenutno nose neke od najlepših žena, koje su žrtvovale svoje duge kose zarad ovog trenda… Tako se primera radi bobom trenutno diče Kim Kardašijan, Olivija Kulpo, Ivanka Tramp, Dua Lipa, Kaja Gerber, Demi Lovato,…

No, kada je reč o tipu frizure, a ne dužini kose, jedna je pobedila sve druge, a stručnjaci tvrde da je praktično jedina koja pristaje baš svim ženama.

Reč je o zalizanoj kosi!

Tekstura kose je krivac za to da li će nam neka frizura pristajati ili ne, ali kod zalizane kose tog problema nema – preparati će je lako ukrotiti i dati potrebnu formu, bez obzira imate li gustu ili retku dlaku.

Kod ove frizure je dobro što se može prilagoditi različitim prilikama, pa može izgledati fensi i luksuzno, ali i urbano i kežual.

Premda izgleda komplikovano, možete je lako i same napraviti, ali imajte na umu da će vam biti potreban dobar vosak i lak za kosu, kao i ukosnice.

Sve što je potrebno jeste da kosu namestite na stranu na koju želite, a potom na ceo deo koji želite da „prilepite“ uz glavu stavite dosta voska za kosu. Zatim uzmite tanke ukosnice i postavite ih tako da drže deo kose koji želite da bude zalizan, i ne zaboravite zadnji korak – naprskajte kosu lakom, to će joj pružiti dodatnu čvrstoću i dugotrajnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.