U trendu

Ova tri parfema muškarci obožavaju da osete na ženi

Dobro je poznata činjenica da a jedan parfem neće isto mirisati na dve osobe, koliko god one slične bile, jer je svakome od nas hemija tela jedinstvena.

Osim toga, miris ima, možda i presudnu ulogu, u zavođenju. Zato bi bilo dobro da birate one dugotrajnije, ali i da znate koje to note najviše privlače muškarce.

Jedna TikTokerka sastavila je listu tri parfema kojima muškarci ne mogu da odole. Ranije ove godine postala je viralna kada je svojim pratiocima prikazala stotine bočica parfema koje poseduje u svojoj kolekciji. A sada je otkrila tri ženska parfema muškarce obaraju sa nogu.

1. Black Opium, YSL

Na prvom mestu je Black Opium Yves Saint Laurenta. Ovaj parfem ima osnovne note kafe i pačulija koje nadograđuju svetliji miris kruške i mandarina. Omiljeni je mnogim devojkama.

2. Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem koji ističe ova obožavateljka skupih mirisa nije tako popularan kao Black Opium. Reč je o mirisu njujorške modne kuće Carolina Herrera. Njihov parfem Good Girl ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. A ono što ga čini posebnim je prelepo dizajnirana bočica.

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Treći parfem koji je dobio pohvale u videu je Sweet Like Candy, miris Ariane Grande – koji je po nešto povoljnijoj dostupan u drogerijama. Gornje note su kupina, kruška i bergamot, dok su bazne note vanile i kašmir, prenosi Stil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.