U trendu

Ovim parfemima muškarci ne mogu da odole: Nose ih samo žene koje odišu neobuzdanom strašću

Ovi ženski parfemi zrače senzualnošću i strašću.

Svaka bočica sadrži jedinstven spoj nota koje pričaju priču o misteriji, privlačnosti i neospornoj senzualnosti. Bilo da vas privlači tamna elegancija Tom Ford Black Orchid ili električna senzualnost crnog opijuma YSL-a, ovi parfemi su nevidljivi dodatak koji upotpunjuje vaš karakter i ostavlja neizbrisiv trag neodoljivog šarma. Prihvatite moć mirisa i dozvolite da ovi mirisi budu vaš vodič na putovanju strasti i zavođenja.

1. Tom Ford Black Orchid

Ovaj miris je simfonija crnog tartufa, orhideje i vanile, stvarajući auru tamne elegancije. Sa mešavinom orijentalnih i cvetnih nota, crna orhideja je miris koji se zadržava i ostavlja trag strasti. To je miris za ženu koji odiše samopouzdanjem i misterijom, uvlačeći obožavaoce u svoj misteriozni svet.

2. DIOR Hypnotic Poison

DIOR Hipnotic Poison je miris koji baca očaravajuću čaroliju i uvlači ljude oko vas u svet zavođenja. Sa notama gorkog badema, jasmina i vanile, to je miris koji je istovremeno sladak i primamljiv. Samo ime sugeriše očaravajući kvalitet, što ga čini savršenim izborom za noć očaravajuće atrakcije. Poprskajte Hipnotic Poison i prihvatite neodoljivi šarm koji donosi svakom vašem pokretu.

3. Versace Crystal Noir

Versace Cristal Noir je olfaktorno otelotvorenje blistave opsesije. Sa notama gardenije, ambera i mošusa, ovaj miris je opojna mešavina koja odiše senzualnošću. Kristalno čista boca sadrži misteriozni eliksir koji je istovremeno privlačan i neodoljiv. Za ženu koja želi da bude u centru pažnje, Cristal Noir je savršen saputnik, ostavljajući za sobom trag zavođenja.

4. Carolina Herrera Good Girl

Uđite u svet fatalne elegancije sa Carolina Herrera Good Girl. Ovaj parfem je simfonija tuberoze, pečenih zrna tonke i jasmina, stvarajući miris koji je hrabar i sofisticiran u isto vreme. Smešten u zadivljujuću stiletto bočicu, Good Girl je miris koji odiše samopouzdanjem i privlačnošću. Sa svakim prskanjem, oličavate suštinu modernog zavođenja i ostavljate neizbrisiv trag gde god da krenete.

5. GIVENCHY L’Interdit Rouge

Uronite u svet zabranjenih iskušenja uz GIVENCHI L’Interdit Rouge. Ovaj miris je očaravajuća mešavina cvetova narandže, vetivera i pačulija, stvarajući aromu koja je istovremeno misteriozna i primamljiva. Crvena bočica simbolizuje strastvenu prirodu ovog parfema, što ga čini savršenim izborom za ženu koja želi da ostavi nezaboravan utisak.

6. Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent Black Opium je oličenje električne senzualnosti. Sa notama kafe, cveta narandže i kedrovine, ovaj miris je mešavina zavisnosti koja pali čula. Elegantna crna boca sadrži piće koje je smelo i privlačno, što ga čini savršenim izborom za noćni izlazak u grad.

7. Mugler Alien Goddess

Prihvatite božansko zavođenje sa Mugler vanzemaljskom boginjom. Ovaj parfem je vanzemaljska mešavina belog cveća, kašmirskog drveta i vanile, koji stvaraju miris koji je i eteričan i neodoljiv. Jedinstveni dizajn bočice odražava kosmičku privlačnost mirisa, čineći ga savršenim komadom za svaku sujetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.