U trendu

Ove 3 boje kose biće hit 2021. godine (foto)

Nova godina samo što nije zakucala na vrata, a više nego ikad skloni smo da verujemo da će promena jednog broja doneti i toliko priželjkivano poboljšanje. Već tradicionalno mnogi s prvim danima januara prave listu promene životnih navika, a neretko se odluče i na transformaciju izgleda.

To najčešće podrazumeva odlazak u frizerski salon i susret sa makazama i farbom. Ako upravo tako nameravate da započnete 2021. godinu, pogledajte koji će to novi trendovi vladati u farbanju kose vladati u narednom periodu.

Peščana obala

Nažalost nećemo tako skoro ponovo moći da uživamo na peščanim morskim plažama, ali zašto svoju kosu ne bi osvežile nijansom plave inspirisane upravo obalom mora. Ovi osenčani pramenovi odaju utisak kao da ste se upravo vratile s odmora. Ova nijansa spaja tople plave i hladne smeđe tonove. Nadalje, poznati frizeri napominju da je ovu boju vrlo jednostavno održavati, čak i u slučaju da frizerski saloni ponovno zatvore svoja vrata i morate da budete prepuštene same sebi.

Damin gambit

Za povratak crvene na liste najtraženijih boja za kosu u mnogome je zaslužna mini-serija ‘Damin gambit’ i glavna junakinja Bet Harmon. Mnoge gledateljke poželele su sličnu boju, koja uspešno spaja bakarne nijanse s kestenjastim tonovima. Ipak, frizeri upozoravaju da postizanje ove boje nije uvek jednostavan zadatak koji će uspešno biti izveden u prvom tretmanu te ćete verovatno morati da se naoružate strpljenjem ako želite da postignete ovaj sofisticirani izgled.

Lešnik

Brinete koje vape za manjom promenom mogle bi da se odluče za nijansu lešnika. Već će svetliji pramenovi toplog tona uspešno razbiti jednoličnost smeđe boje. Takođe, postići ćete željeni efekt svežine i zadržati prirodan izgled, a vaša koja neće se činiti pretamnom. S druge strane, ako priželjkujete drastičniju promenu, hrabro se odlučite da tamnu kosu prošarate svetlim smeđim pramenovima boje lešnika ili orahove ljuske. To bi moglo stvoriti neočekivan, ali toliko priželjkivan utisak transformacije izgleda, prenosi Miss7.24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.